Noa

Bjarne Reuter

Price
kr. 176,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Drengen Jafet er med sin far Noa ude at fiske, da det pludselig blæser voldsomt op. Noa hører torden, men også en stemme, som taler til ham fra de mørkegrå skyer. Det er Guds stemme. Gud befaler, at Noa skal bygge et stort skib, en ark, og redde sin familie og alle jordens dyr – for snart vil regnen dække alting. Naboerne synes, Noa og hans familie er skøre, for solen bager ned fra en skyfri himmel, så hvorfor bygge et skib midt på den tørre mark? Jafet derimod er mest optaget af at få sine to hvide kaniner med om bord. Da regnen endelig kommer, kan Noa ikke finde sin søn på arken … 
Bjarne Reuters dramatiske gendigtning af Bibelens fortælling om Noas ark og dengang Gud lod hele jorden oversvømme er illustreret med smukke og humoristiske akvareltegninger af Kamilla Wichmann. 
Bagest i bogen findes desuden bibelteksten som Bjarne Reuter har gendigtet. 
Bjarne Reuter (f. 1950) er en af Danmarks mest læste og elskede børne- og voksenbogsforfattere, og det er ikke første gang, han kaster sig over genfortælling af historierne fra Bibelen. I 2013 udkom hans anmelderroste genfortælling af hele Bibelen for voksne, Bogen¸ og i julen 2017 udgav han sammen med Kamilla Wichmann en genfortælling af juleevangeliet En nat i Betlehem, som allerede er en bestseller. 
Illustrator Kamilla Wichmann (f. 1975) har illustreret en stribe børnebøger. Hun har vundet flere priser og er desuden fast tegner på Berlingske.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 15/03-2018
ISBN13 9788775238965
Publisher bibelselskabet
Genre Billedbøger
Pages 48
Dimensions 258 × 205 × 10 mm
Weight 350 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Illustrator Kamilla Wichmann
Illustrator Kamilla Wichmann
Artist Kamilla Wichmann