Fupz'ske lignelser: Per, Poul & Farmand

Kim Fupz Aakeson

Price
kr. 138,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Per, Poul & Farmand  En mand havde en maskinstation i Borup og to sønner. Per var den yngste, og han var ikke meget for det der med at arbejde på en maskinstation, tidligt op, smøre motorer, fylde benzin på, spule mudder af dækkene, tidligt i seng og forfra næste dag, pyha. Så Per sagde til sin far: ” Farmand, kan jeg ikke få min børneopsparing, jeg skal så meget ind til København?” 
Per, Poul & Farmand er en gendigtning af lignelsen om den fortabte søn.  
Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ” Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. Det kan man forvisse sig om ved at læse den bibelske tekst, som er gengivet bagest i hver af bøgerne. Det er Lilian Brøgger, der står bag illustrationerne i serien. Hun har illustreret en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger.  
Fupz’ke lignelser er oplagte til højtlæsning i familien, hvor de kan give anledning til gode snakke om store emner. De tre bøger i serien er Næste; Per, Poul & Farmand; Det store party.

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 30/08-2018
ISBN13 9788775238767
Publisher Bibelselskabet
Genre Billedbøger
Pages 40
Dimensions 252 × 176 × 10 mm
Weight 296 gram
Language Danish  
Original language Danish
Illustrator Lilian Brøgger