Fupz'ske lignelser: Næste

Kim Fupz Aakeson

Price
kr. 138,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Næste

En ung mand skød genvej gennem parken, men her mødte han desværre nogle værre røvere. Tre styks. De slog ham. Han var helt besvimet og havde næseblod og et flækket øjenbryn. En præst og en gammel dame så ham ligge der i parken. De skyndte sig videre. Den næste, der kom forbi, var en flaskesamler i en gammel frakke og med en hullet kasket ...  
Næste er en gendigtning af lignelsen om den barmhjertige samaritaner. 
Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ” Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. Det kan man forvisse sig om ved at læse den bibelske tekst, som er gengivet bagest i hver af bøgerne. Det er Lilian Brøgger, der står bag illustrationerne i serien. Hun har illustreret en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger. 
Fupz’ke lignelser er oplagte til højtlæsning i familien, hvor de kan give anledning til gode snakke om store emner. De tre bøger i serien er Næste; Per, Poul & Farmand; Det store party.

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 30/08-2018
ISBN13 9788775238750
Publisher Bibelselskabet
Genre Billedbøger
Pages 40
Dimensions 252 × 176 × 10 mm
Weight 294 gram
Language Danish  
Original language Danish
Illustrator Lilian Brøgger