Fupz'ske lignelser: Det store party

Kim Fupz Aakeson

Price
kr. 138,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Det store party  En fyr hed Ivan. Og Ivan havde både mange penge og vildt mange venner på Facebook. En dag fik Ivan en god ide. Han ville holde et giga party for alle sine mange venner, og der skulle ikke mangle noget. Da playlisten var klar og bordene fulde med serpentiner og levende lys og foldede servietter meldte alle vennerne afbud … 
 Det store party er en gendigtning af lignelsen om det store festmåltid. 
 Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ” Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. Det kan man forvisse sig om ved at læse den bibelske tekst, som er gengivet bagest i hver af bøgerne. Det er Lilian Brøgger, der står bag illustrationerne i serien. Hun har illustreret en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger. 
 Fupz’ke lignelser er oplagte til højtlæsning i familien, hvor de kan give anledning til gode snakke om store emner. De tre bøger i serien er Næste; Per, Poul & Farmand; Det store party.

Media Bger     Hardcover Book   (Bog med hrd ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 30/08-2018
ISBN13 9788775238743
Publisher Bibelselskabet
Genre Billedbøger
Pages 40
Dimensions 252 × 176 × 8 mm
Weight 296 gram
Language Danish  
Original language Danish
Illustrator Lilian Brøgger