Håndbog for superhelte 3: Alene

Elias & Agnes Våhlund

Price
kr. 96,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Det har forandret alt for Lisa at blive superhelten Den røde maske. Hun er for første gang i sit liv sikker på sig selv, men hun er fortsat ligeså ensom, som hun hele tiden har været.
Samtidig er hver eneste røver og tyv i byen Rosenhill rædselsslagne for at møde den mystiske superhelt. Alle andre end byen farligste skurk, Wolfgang. Han er træt af at føle sig truet af Den røde maske og han har stemt sig for at stoppe hende en gang for alle.
Tempofyldt og spændende historie om en sej pige, der tager sagen i egen hånd. 
3. bind i den fantasifulde nye serie om en slags moderne Pippi Langstrømpe med superkræfter og en god retfærdighedssans. Historien er tilsat fantastiske illustrationer og fremstår som et eventyr, man sluger, og med en heltinde, man bare må elske! 
Bogen er rigt illustreret, næsten som en graphic novel, og passer til aldersgruppen 6-10 år 
Håndbog for superhelte er lige nu de bedstsælgende børnebøger i både Sverige og Norge! 4 bind udkommer i Sverige til efteråret.
Forfatterne er ekstremt aktive og rejser rundt til oplæsninger, biblioteksevents og kører egen facebookside med masser af aktivitet. Håndbog for superhelte er blevet udråbt til at være børnenes favorit i Sverige 2018 blandt de 8-12 årige. 

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 26/10-2018
ISBN13 9788772008622
Publisher People'sPress
Genre Seriebøger
Pages 96
Dimensions 219 × 154 × 12 mm
Weight 307 gram
Language Danish  
Original language Swedish