Skønne Kager og Søde Sager

Liv Martine & Simone Thorup Eriksen

Price
kr. 202,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Det er KAGETID igen. Vinder af Den store bagedyst Liv Martine og kreapigen Simone Thorup har skabt endnu en farvelade af en kogebog — denne gang til de bagebegejstrede voksne, som vil glæde familien med masser af hyggelig kagetid.
Opskrifterne er alle sukkerreducerede.  Her er kageklassikere med et moderne tvist, kager, som du aldrig har set før, og rigeligt sjove ideer, som er nemme at gå til. Fælles for kagerne er, at de er pyntet med DIY-tips fra Simones rutinerede hånd — og så er bogen et must for for dig, som finder sjove ideer på Instagram og Pinterest, og som elsker at være kreativ i køkkenet.
Skønne kager og søde sager - er rigt illustreret med smukke billeder og Simone Thorups fine streg. Bogen udkommer i samarbejde med ChriChri Journal. 
Liv Martine Hansen (@livmartine) er kagebager, uddannet pædagog og nordjyde. Liv Martine vandt som den yngste nogensinde Den store bagedyst i 2015.
Simone Thorup Eriksen (@simonethoruperiksen) lever af at illustrere, blandt andet malebøger, personliggjorte dåbstegninger og meget mere. Simone er 29 år og bor i Kolding sammen med sin familie.

Comment

med mindre sukker

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 06/09-2018
ISBN13 9788771809640
Publisher chri chri Journal / People'sPress
Genre Kogebøger
Pages 160
Dimensions 248 × 204 × 24 mm
Weight 912 gram
Language Danish  
Original language Danish