Annabelle

Lina Bengtsdotter

Price
kr. 147,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:En varm sommernat forsvinder syttenårige Annabelle fra lillebyen Gullspång på grænsen mellem Västergötland og Värmland i det sydvestlige Sverige. Annabelles forældre er ude af sig selv, det lokale politi står magtesløst og foreningen Missing People leder forgæves.

Kriminalinspektør Charlie Lager sendes til Gullspång sammen med sin kollega. Charlie er efterforsker ved Sveriges nationalt operative afdeling, og hun er dygtig. Hun protesterer mod at tage af sted til at begynde med, men ender med at gøre som sædvanligt; hun adlyder ordren. Det bliver en rejse tilbage i tiden, til stedet hun forlod som fjortenårig og en barndom, hun har gjort sit bedste for at glemme og brændende ønsket at lægge bag sig. Minderne om Charlies syge og alkoholiserede mor vækkes til live, det samme gør hendes angst for at ende som moren.

Mens Charlie forsøger at afdække sandheden om Annabelle og hendes forsvinden, gør Charlie skræmmende opdagelser om sin egen fortid. Og hun tvinges til at konfrontere sit værste minde.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 02/02-2018
ISBN13 9788771808544
Publisher People'sPress
Genre Krimi og Spænding
Pages 315
Dimensions 238 × 168 × 31 mm
Weight 618 gram
Language Danish  
Original language Swedish