Heksen

Camilla Läckberg

Price
kr. 220,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Da fireårige Linnea forsvinder ved en gård lige uden for Fjällbacka vækker det tragiske minder til live. Tredive år tidligere forsvandt en lille pige fra præcis samme sted, nu gentager historien sig. Lillebyens beboere engagerer sig i eftersøgningen, men da Linnea bliver fundet, myrdet, breder angsten sig i gader og stræder. Kan flere piger være i fare? Og er der en sammenhæng mellem de to tilfælde?

Det bliver en efterforskning, der river op i gamle sår, og mens tiden går, viser indbyggernes stigende uro sig at få fatale følger. 

Heksen er en elegant, kompliceret og nervepirrende kriminalroman. Om kvinders rolle, nye generationer og angsten for det, vi ikke kender eller forstår. 

Heksen er den 10. bind i serien om Fjällbacka. 

Camilla Läckberg har haft en enorm succes med sine kriminalromaner om forfatteren Erica og politimanden Patrik. Bøgerne udkommer i mere end 60 lande, er solgt i over 20 millioner ex, filmatiseret og indspillet som tv-serie. Camilla Läckberg er Sveriges bedst sælgende forfatter og en af Europas allermest læste forfattere.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 5th oplag
Released 22/09-2017
ISBN13 9788771808278
Publisher People'sPress
Genre Krimi og Spænding
Pages 600
Dimensions 236 × 170 × 45 mm
Weight 1.096 gram
Language Danish  
Original language Swedish