Læs lydret: Nini og Tarok, trin 3

Karin Erbo Jensen

Your price
kr. 97,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Dette er en flergangsbog til elever i indskolingen, ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder.

Tilgang
Læs Lydret er en serie læsepædagogisk bearbejdede lette og lydrette bøger, som er inddelt i fire niveauer: Trin 0, 1, 2 og 3.

Serien henvender sig til elever, der er i gang med den allerførste læseindlæring og afkodning i indskolingen, men er også målrettet ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder. 

Indhold
Nini, Nana og Momo går til ridning. Gry er med i stalden, men hun rider ikke. Hun er bange for heste. Hun er god til at male, så hun maler billeder af hestene. Pigerne er parate. De har udstyret på, og træneren sætter dem i gang. Det går fint i starten - lige til Fido kommer og gør Nanas hest urolig. Hun kan ikke styre den og falder af. Hun rører sig ikke!

Bøgerne på trin 3 indeholder lydrette ord på 1-6 bogstaver og de 120 almindelige ord. Ordene er på 1-3 stavelser, flere af dem med konsonantklynger i for- og udlyd og betingede udtaler af g, t og d. Der er 3-5 linjer pr. side.

Downloads

Se opslag
Oversigt over serien
Gratis læseforståelsesopgaver kan findes på www.læseklub.alinea.dk.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 28/11-2017
ISBN13 9788771771053
Publisher Special
Genre Skole- og Lærebøger, Div.
Pages 22
Dimensions 215 × 155 × 10 mm
Weight 171 gram
Language Danish
Original language Danish