Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Hjernevenner: Tag nye billeder med hjernen

Anette Prehn

Price
kr. 63,00
Expected to ship
1-2 workdays

Our customers say:Tag nye billeder med hjernen handler om, hvordan du kan bruge din hjerne til at se en situation fra nye vinkler. Det kaldes også "reframing", som betyder at finde nye perspektiver og forstå situationen på andre måder. I denne bog lærer du at tage nye billeder med hjernen gennem en enkel metode kaldet "De fem fingre". Ved at bruge den kan du i situationer, som virker svære, få mere overskud og finde nye, gode måder at handle på. Bogen lærer dig også, at det kræver øvelse at tage nye billeder, for hjernen vil ofte gerne bare beholde det billede, som du havde af situationen i første omgang. men når du først har lært det, er du godt på vej til at være klædt på til livet.
Anette Prehn er sociolog, prisvindende formidler og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler. Blandt andet har hun skrevet de populære Hjernesmart-bøger. Hun mestrer den særlige kunst at forklare svær viden på en enkel og jordnær måde, så den let kan forstås, huskes og gøre gavn i menneskers hverdag. Se mere på hjemmesiden hjernesmart. 
Serien 'Hjernevenner' er en række små bøger om hjernens spilleregler, som er skrevet, så de kan forstås og bruges fra cirka 10 år og opefter. Dette er seriens sjette bog.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 9/2-2018
ISBN13 9788771607215
Publisher Dafolo
Cat. no. 7849
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Pages 23
Dimensions 150 × 105 × 4 mm
Weight 100 g
Language Danish  
Original language Danish
Illustrator Marie Priem