Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Læring i dagtilbud: Fælles tænkning med børn

Jenni Clarke

Price
kr. 299,00
Expected to ship
7-10 workdays

Our customers say:Børn er nysgerrige på verden fra det øjeblik, de bliver født. De indsamler information, udforsker, danner sig ideer og holdninger og drager konklusioner på grundlag af deres egne unikke erfaringer. Kimen til udviklingen af tænkefærdigheder er således lagt ganske tidligt.

Denne bog ser nærmere på, hvordan fagprofessionelle kan støtte denne naturlige tendens og arbejde på at skabe gode læringsmiljøer, hvor tænkefærdighederne kan blomstre.

Bogens DEL 1 handler om, hvad tænkefærdigheder er, og præsenterer metoder til at hjælpe børn til at udvikle disse færdigheder. Her introduceres også begrebet 'vedvarende fælles tænkning' som en måde at tænke og interagere med børn. DEL 1 sætter også fokus på den voksnes rolle i at støtte udviklingen af tænkefærdigheder, samt hvordan man skaber et miljø for tænkning i dagtilbuddet.

DEL 2 giver konkrete eksempler på undersøgelser og udfordringer, der kan få små og større børn til at tænke, og som kan bidrage til at udvikle deres tænkefærdigheder. Hver aktivitet er beskrevet trin for trin med forslag til nyttigt ordforråd og tips til at fastholde tænkningen undervejs.

Comment

At udvikle tænkefærdigheder i dagtilbud

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 27/6-2017
ISBN13 9788771604214
Publisher Dafolo
Cat. no. 7677
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Pages 96
Dimensions 240 × 170 × 7 mm
Weight 247 g
Language Danish  
Original language English