En Mand Der Hedder Ove

Fredrik Backman

Price
kr. 95,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Also available as:


Sur, vrissen, vred og helt uimodståelig! 

Ove er 59 år. Han kører Saab. Folk kalder ham "bitter" og "en nabos værste mareridt". Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han undlader at smile smørret konstant!

Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen går sin inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre, sparker ulåste porte op og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet til trods for, at det er flere år siden, han blev afsat som formand for grundejerforeningen. En begivenhed Ove benævner som "statskuppet".  

Men under huden på den rigide regelrytter, findes en historie og en sorg. Så den novemberdag, hvor en temperamentsfuld udenlandsk kvinde og hendes milde mand flytter ind overfor og uheldigvis baglænsparallelparkerer deres bil oven i Oves postkasse, bliver begyndelsen på en morsom og rørende fortælling. Om værdien af kvalitetsværktøj og uventet venskab, om herreløse katte og gammel kærlighed, sprogproblemer, selvmordsforsøg og kunsten at bakke med anhænger. Og historien kommer til at forandre en mand og en boligforening helt fra grunden.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 2nd edition
Specielt cover Paperback
Released 29/8-2014
Original release date 2013
ISBN13 9788771591941
Publisher People'sPress
Genre Skønlitteratur
Weight (estimated) 250 g
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Fredrik Backman

Hvis du kan lide Fredrik Backman, så måske...

Andet i samme serie

See more

En del af: Bedst Sælgende Bøger

See more

En del af: Fredrik Backman - Folk med angst