Den sidste pilgrim (PB)

Gard Sveen

Price
kr. 74,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:‘ Den sidste pilgrim’ er det første bind i den norske forfatter Gard Sveens krimiserie med politimanden Tommy Bergmann i hovedrollen. 

 Hjemmehjælperen mærker, at noget er helt galt, da hun ankommer til villaen i Holmenkollen. Fordøren er smækket på vid gab. Husets ejer, Carl Oscar Krogh svarer ikke, da hun kalder, og hunden er ingensteds at se. Hun finder dem begge inde i huset grusomt slagtede, blod overalt.

Carl Oscar Krogh var et højt respekteret medlem af det finere borgerskab og en af Norges store frihedskæmpere, og sære fund på gerningsstedet får  kriminalpolitiet til at overveje, om mordet har rødder tilbage til Anden Verdenskrig. Jagten på morderen bliver et kapløb med tiden. En labyrint af myter og løgne fører Tommy Bergmann tilbage via Berlin til den nazistiske besættelse, og nogen er hastigt ved at slette sporene foran og bag ham. 


Gard Sveen (f. 1969), seniorrådgiver i Forsvarsdepartementet, debuterer med denne roman, der vandt Norges fornemste krimipris, Rivertonprisen, i 2013. Og siden har Sveen også fået prisen for bedste norske debutant-krimi, Maurits Hansen-prisen – Nytt Blod. Så fulgte Glasnøglen, for Skandinaviens bedste krimi.  Og så Rosenkrantz-prisen for bedste spændingsbog i Danmark 2015.


”… for os, der aldrig bliver færdige med labyrintiske affærer, dengang hagekorset hang over Skandinavien.” Bo Tao Michaelis, Politiken

 ”… strålende orkestreret … Morten Hesseldahl, Weekendavisen

” … en spændingsroman i abslout særklasse.” Lars-Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Released 11/03-2016
Original release date 2015
ISBN13 9788771296648
Publisher Klim
Genre Pb, Krimi og Spænding
Dimensions 221 × 146 × 38 mm
Weight 594 gram
Language Danish  
Original language Norwegian