Bruce Springsteen

Karsten Jørgensen

Price
kr. 120,00
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:


Also available as:


I midten af halvfjerdserne dukkede Bruce Springsteen op på den internationale rockscene og blev hurtigt udråbt til både ”rock’n’roll musikkens fremtid” og ”den nye Bob Dylan”. I de 40 år, der er gået siden, har han formået at fastholde et højt kvalitetsniveau på de fleste af sine plader, og han rager op som et af de allerstørste navne i rockhistorien.
Springsteen har ofte balanceret på kanten af klicheen og det sentimentale – men sin troværdighed har han aldrig mistet. Hans enkle og tilgængelige rockmusik og de gribende sangberetninger om den lille mands kamp i livet har altid appelleret bredt til en stor og loyal fanskare – og så har Bruce aldrig været bange for at tage nationens temperatur i sange om Vietnam, Reagan-tiden, 11. september, Bush-æraen og krigen i Irak på en særdeles indtagende måde, som har appeleret til, ikke kun amerikanerne, men hele verden.
Karsten Jørgensen, der tidligere har skrevet bøger om John Lennon og Paul McCartney, fører os hele vejen gennem Springsteens fascinerende karriere som studie- og livemusiker – og undervejs får vi også indblik i Bruces turbulente og konfliktfyldte liv.

Comment

en biografi

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Specielt cover Paperback
Released 12/04-2013
Original release date 2012
ISBN13 9788771292350
Publisher Klim
Genre Pb, Biografier & Erindringer
Pages 360
Dimensions 222 × 144 × 26 mm
Weight 401 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Illustrator Christian Hvid

See more

Mere med Karsten Jørgensen

Hvis du kan lide Karsten Jørgensen, så måske...

See more

En del af: Musikbøger (Selected)

See more

En del af: Bøger om Bruce Springsteen