Askehave 1: Forbandet blod - Askehave 1

Jakob Melander

Price
kr. 110,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Et uhyggeligt spændende thrillerdrama om de skrøbelige bånd, der binder os sammen, og en historie om familiehemmeligheder, bedrag og kærlighed, der trodser alt.
27 årige Malin Askehave er forsanger i det internationalt kendte r’n’b band Gaia 5 og dybt engageret i kampen for at redde klimaet. Hun er samtidig yngste arving til Danmarks næststørste shippingvirksomhed, Askehave Shipping, med interesser over hele verden og værdifulde olieboringer i Nordsøen. Sammen med sin storebror, Robert, brød Malin for otte år siden med familien. Siden har hun brugt den platform, Gaia 5 har givet hende, til at bekæmpe og gøre opmærksom på de ødelæggelser, virksomheder som Askehave Shipping forøver på kloden.
Men Malin er også mor til den seks måneder gamle Balder, og efter hans fødsel er hun begyndt at se sit forhold til familien i et nyt lys. En voldsom begivenhed til hendes fars 60års dag, netop som hun og Robert skal gense familien for første gang, vender op og ned på Malins liv. Hun står nu overfor et umuligt valg mellem klimakampen og familievirksomheden, og Malin må sande, at alle valg har konsekvenser.
Forbandet blod er første bog i Jakob Melanders medrivende serie Ashehave

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 31/10-2019
ISBN13 9788770366106
Publisher Originals
Genre Pb, Krimi og Spænding
Dimensions 216 × 144 × 34 mm
Weight 509 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Jakob Melander

Hvis du kan lide Jakob Melander, så måske...

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER