Pilot

Nikolaj Christensen i samarbejde med Jakob Fälling

Price
kr. 202,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Hans karriere er gået fra cowboysange på Valbys gader til Orange Scene på Roskilde Festival. Han har turneret på danske koncertscener i 30 år, vundet en DMA og har indspillet film med Oscar-vinder Gabriel Axel. Han har leveret soundtracket til en hel del danskeres ungdom. Og har mærket, hvor hårdt det slår, når populariteten pludselig dykker. 
I sin kommende selvbiografi fortæller 53-årige Nikolaj Christensen om et musikerliv fuld af gyldne stjernestunder, men også alvorlig modgang. Da Nikolaj var 16 år, begik hans mor selvmord, og siden har han selv kæmpet med en sårbar psyke. Som 45-årig blev Nikolaj ramt af en alvorlig, livstruende krise, der endte med indlæggelse på Hvidovre Hospitals psykiatrisk afdeling i Brøndby. Efterfølgende har han været tvunget til at genopfinde sin tilværelse og sit forhold til sig selv. Heldigvis med musikken som en meget stærk ledetråd. 
PILOT er blevet til igennem hundredvis af timers interview og er fortalt til journalist Jakob Fälling, der bl.a. stod bag Jesper Binzers bestseller I won’t cut my hair. Bogen er tro mod Nikolaj Christensens musikalske univers, hvor hjerte godt må rime på smerte. Men bogen rummer samtidig en 53-årig mands refleksioner om at leve for sin passion og betale de voldsomme omkostninger, der følger med. Den handler om angst, mandsmod og psykiatri. Kærlighed, sangskrivning og troen på, at det nok skal gå.

Comment

Angst, rock og pigehjerter

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 24/10-2019
ISBN13 9788770364232
Publisher People'sPress
Genre Biografier & Erindringer
Pages 250
Dimensions 222 × 144 × 20 mm
Weight 481 gram
Language Danish  
Original language Danish

Hvis du kan lide Nikolaj Christensen i samarbejde med Jakob Fälling, så måske...

See more

En del af: Bøger topliste

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Populære biografier & erindringer

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger

See more

En del af: Biografier og Erindringer

See more

En del af: Bøger: Mest populære