Amerikaneren

Christian Mørk

Price
kr. 220,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Forfatteren Christian Mørk mødte aldrig sin farfar, Max, som emigrerede til Amerika i 1930 og døde derovre. Derfor har Christian brugt Max som hovedperson i en delvist opdigtet roman om en uansvarlig mand, der bliver tvunget i landflygtighed og i New York er nødt til at tage stilling til jødehad, vold og til en ny, spirende fremtid, hvor rumskibe og endeløse motorveje glimrer forude.
Amerikaneren er en dramatisk fortælling om en fremmed, der bruger sin fantasi til at opdigte det Amerika, som han helst ville bo i, men som bliver hevet tilbage til en virkelighed, der kræver, at han bliver voksen. Han er splittet, fordi han forlod sin kone og lille søn, Erik, og samtidig indleder et forhold til en amerikansk kvinde, som han gør gravid. 
Christian Mørk når nye højder i denne fængslende og bredt favnende roman, der fører læseren ind i fortidens Amerika, hvis politiske tumult og desperate figurer afspejler nutidens. Hvor man stadig kan genopfinde sig selv, men hvor prisen for at gøre det hele tiden stiger. 

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 04/10-2019
ISBN13 9788770362337
Publisher People'sPress
Genre Skønlitteratur
Pages 309
Dimensions 228 × 148 × 26 mm
Weight 608 gram
Language Danish  
Original language Danish