Bjergsted Drømme

Jane Aamund

Price
kr. 220,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Mød Ane fra bestsellerromanen Colorado drømme igen. 
Romanen er en selvstændig fortælling om Ane, der mødte sin store kærlighed Bob, lod familien bag sig og flyttede med ham til USA, hvor de sammen levede, indtil han pludselig døde. I Bjergsted drømme er Ane vendt hjem til Danmark. Hun er kun lige kommet sig efter sorgen over sin store kærlighed, og står nu over for konsekvenserne og skylden over at have forladt sine drenge og eksmanden, der er som forvandlet af pludselig sygdom. Hendes (kærligheds)liv har haft sin pris.   
Ane knokler, skaffer sig job som journalist, har ambitioner og forsøger at sone sin skyld og leve som en moderne fraskilt og moden kvinde, da hun møder en måske ny kærlighed. Joakim. Livet med ham er med dine og mine børn, kompliceret, hans familie er fra Køge og har stærke meninger om overklassepigen med den store dominerende og interessante familie. Ane vil skrive, være forfatter og tro mod sine drømme og passioner, ikke en husholderske eller hustru til pynt. Deres ægteskab og venskab bliver for alvor sat på prøve, da ulykken slår ned, og Ane bliver syg.
Hvilken slags kærlighed er det egentlig, de har, hvad er det, der binder dem sammen, og hvad er det for et liv, Ane drømmer om at leve? 

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 01/11-2019
ISBN13 9788770361347
Publisher People'sPress
Genre Skønlitteratur
Pages 350
Dimensions 224 × 152 × 28 mm
Weight 612 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Jane Aamund

Hvis du kan lide Jane Aamund, så måske...

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner

See more

En del af: Skønlitteratur

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger