Fejltrin - Doggerland 1

Maria Adolfsson

Price
kr. 147,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:En kvindelig kriminalassistent vender hjem til en lille ø i Nordsøen for at glemme fortiden ved at drukne sig i arbejde, alkohol og mænd. Men snart tvinges hun til at navigere mellem sine egne og andres fejltrin.   
Det er dagen derpå efter den årlige østersfestival i Doggerland. Kriminalassistent Karen Eiken Hornby vågner op på et hotelværelse med massive tømmermænd, kun overgået af et kolossalt samvittighedsnag over nattens udskejelser.   
Samme morgen findes en ung kvinde brutalt myrdet på øen, og nyheden rammer det lille øsamfund hårdt. Karen sættes i spidsen for efterforskningen, men sagen kompliceres af at offeret er ekskone til hendes chef – den selvsamme mand, hun vågnede op ved siden af på hotelværelset samme morgen. Det gør Karen til hans alibi, og det er noget rod. Efterhånden som Karen følger sporene i sagen og må grave i øens historie for at få svar på sine spørgsmål, dukker gamle hemmeligheder op til overfladen, og hun opdager, at fortidens bedrag trækker tråde helt frem til i dag.   
Fejltrin er første bind i Maria Adolfssons krimiserie om kriminalassistent Karen Eiken Hornby og den fiktive øgruppe ” Doggerland” – en rest af det virkelige landområde af samme navn, som forfatteren forestiller sig, det kunne have taget sig ud i dag, hvis det stadig havde eksisteret. . 

Comment

Ny pris kr. 249,95 d. 20/3.2020

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
To be released 20/02-2020
ISBN13 9788770361323
Publisher People'sPress
Genre Krimi og Spænding
Pages 350
Dimensions 227 × 148 × 37 mm
Weight 716 g
Language Danish  
Original language Swedish