Serien om Ramm & Blix: Røgslør

Thomas Enger Jørn Lier Horst

Price
kr. 218,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Nytårsaften er tusindvis af mennesker er samlet på Rådhuspladsen i Oslo. Men da klokken slår 12, sætter en bombeeksplosion en stopper for festlighederne.
Journalist Emma Ramm burde have befundet sig et helt andet sted, og hun ved endnu ikke, at hendes tilstedeværelse på Rådhuspladsen kommer til at koste hende dyrt. Hun er snart i fuld gang med at hjælpe politikommissær Alexander Blix, der er ­sprunget i det iskolde havnebassin for at redde en hårdt såret ­kvinde op af vandet.
Kvindens navn er velkendt for Blix: Ruth-Kristine Smeplass er mor til den to år gamle Patricia, der blev kidnappet for ti år siden, og som aldrig er blevet fundet. Nu får sagen ny aktualitet for både Alexander Blix og Emma Ramm. På hver deres måde forsøger de at finde vej gennem det røgslør, der er lagt ud for at skjule sandheden om Patricia.

"… slet og ret fremragende inden for sin genre. Den underliggende trussel og den store historie, som vikles sammen med de relativt mindre og frem for alt det følelsesliv, de to hovedpersoner også får lov at have, kædes spændende sammen og efterlader én på kanten af stolen med alt lyset tændt." FEMINA, 6 af 6 hjerter
"En krimi med intens spændende drive, der sagtens kan læses uafhængigt af den første." Søndag, 5 af 6 S'er
"... krimi med det hele." Jyllands-Posten, 4 af 6 stjerner

"Mine forventninger var, allerede inden jeg gik i gang skyhøje, og de blev alle rigeligt indfriet … jeg er dig dybt misundelig over, at du har denne krimi til gode." Krimihjerte.dk, 5 af 6 hjerter

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 24/10-2019
ISBN13 9788770072274
Publisher Modtryk
Genre Krimi og Spænding
Pages 323
Dimensions 225 × 160 × 33 mm
Weight 565 gram
Language Danish  
Original language Norwegian
Cover Artist Harvey Macaulay / Imperiet