Ræk mig stjernerne

Jojo Moyes

Price
kr. 199,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Jojo Moyes er tilbage med en medrivende roman om fem kvinder baseret på en sand historie. En fortælling om stærkt venskab og ægte kærlighed – og om at have modet til at gøre en forskel.

Kentucky 1937. Da den unge engelske kvinde Alice siger ja til at gifte sig med en flot, rig amerikaner, aner hun ikke, hvad det er hun går ind til. Få måneder efter brylluppet sidder hun i et stort hus langt ude på landet uden et venligt ord eller en kærlig berøring fra sin mand, der tilsyneladende har mistet al interesse for hende.

Heldigvis for Alice viser der sig en vej ud af den ubærlige situation, da hun møder Margery, der lever livet, som det passer hende. Margery har en mission: Som del af Eleanor Roosevelts rejsende biblioteksprogram skal der bringes bøger ud til fattige familier i afsides beliggende hytter i bjergene, og sammen med et par af byens andre unge kvinder melder Alice sig til tjeneste.

Under den store åbne himmel og gennem det uvejsomme terræn oplever Alice, Margery og de andre frihed, fællesskab og en ny glæde ved livet. Men glæden får en brat ende, da byen vender sig mod dem, og spørgsmålet er, om kvindernes venskab og tro på hinanden kan redde dem ud af en håbløs situation.

Pressen skriver:

»… en perle af en roman …« ***** – Femina

»Jojo Moyes har begået endnu en fantastisk pageturner fuld af håb.« ***** – Søndag

***** – Familie Journal

»Romanen læser nærmest sig selv, den er flydende og velskrevet …« – Litteratursiden

»Jojo Moyes har gang på gang leveret skønne historier, der er letlæste og som sniger sig ind under huden på alle os hverdagstravle, der elsker at stikke af fra hamsterhjulet og rejse ind i bøgernes verden. Her findes dramaet, kærligheden, venskaberne og udfordringer der truer idyllen … Er du Jojo Moyes fan, vil denne bog ikke skuffe. Den smyger sig galant ind i rækken af gode historier.« – Bogblogger.dk 

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 03/10-2019
ISBN13 9788763862714
Publisher Cicero
Genre Skønlitteratur
Pages 432
Dimensions 227 × 152 × 42 mm
Weight 656 gram
Language Danish  
Original language English
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk

See more

Mere med Jojo Moyes

Hvis du kan lide Jojo Moyes, så måske...

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner

See more

En del af: Skønlitteratur