De syv søstre: Perlesøsteren

Lucinda Riley


Fjerde bind i Lucinda Rileys storslåede serie De syv søstre, der denne gang følger CeCe, som i sin søgen efter information om sin fortid sætter kurs mod Australien.

CeCe har aldrig rigtig følt, at hun passede ind nogen steder, og efter faren, Pa Salts, død kan hun næsten ikke klare mere. Hun dropper ud af kunstskolen og kan kun se til, mens hendes søster Star lige så langsomt bevæger sig ud af hendes liv. I desperation beslutter hun sig for at forlade England og udforske sin fortid. Det eneste, hun har at gå efter, er et sort-hvid-foto og navnet på en kvindelig pioner, der boede i Australien for over hundrede år siden. På vej mod Sydney gør CeCe holdt i Thailand, og her møder hun den mystiske Ace, der er lige så ensom, som hun er, og som viser sig at gemme på en hemmelighed …

Hundrede år tidligere får Kitty McBride, datter af en præst i Edinburgh, mulighed for at ledsage den velhavende mrs. McCrombie på en rejse til Australien. Her bliver den unge piges skæbne hvirvlet sammen med familien Mercer, deres perle-eventyr og ikke mindst de to helt identiske, men af sind fuldstændig forskellige tvillingebrødre, Drummond og Andrew.

Da CeCe endelig når frem til Australien, begynder hendes søgen for alvor, og med hjælp fra folk, hun møder på sin vej, finder hun på det store, farverige kontinent lige så langsomt frem til følelsen af at høre til.

Pressen skriver:

»… underholdende til sidste side.« ***** – Femina

»Efter næsten 600 sider glæder man sig bare til næste bind.« ****** – Familie Journal

»Det fungerer som altid til perfektion i Lucinda Rileys bøger, og det er en stor fornøjelse at læse om de syv søstre … Forfatteren kan noget med sine personer, og man kan ikke lade være med både at grine, græde og rase sammen med dem.« – Litteratursiden

»Jeg elskede at læse den …« ****** – Boginspiration

»… virkelig fantastisk og utroligt spændende …« ***** – De unges ord

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Released 11/06-2019
Original release date 2018
ISBN13 9788763862653
Publisher Cicero
Genre Paperback Skønlitteratur
Pages 592
Dimensions 222 × 154 × 36 mm
Weight 711 gram
Language Danish
Original language English
Cover Artist Anne Kragelund
Artist Christensen Grafisk