Helenas hemmelighed

Lucinda Riley


Tag med til det solbeskinnede Cypern i Lucinda Rileys vidunderlige fortælling rig på familiehemmeligheder, drama og romantik.

24 år er gået, siden Helena tilbragte en fuldkommen vidunderlig ferie på Cypern, hvor hun oplevede sin første stormende forelskelse. Nu hvor hun har arvet huset Pandora efter sin gudfar, vender hun tilbage til øen for at tilbringe sommeren der med sin familie.

Men gensynet med huset er også et gensyn med Helenas dybeste hemmelighed – en hemmelighed, hun har holdt skjult for manden, William, og sønnen, Alex, som er en sårbar teenager, der gerne vil beskytte sin elskede mor, men også er opsat på at få sandheden at vide om sin rigtige far.

Da Helena ved et tilfælde møder sin første store kærlighed igen, sætter det gang i en kæde af begivenheder, der vil få hendes fortid og fremtid til at kollidere. Og både Helena og Alex ved, at deres liv aldrig vil blive det samme igen, når først alle Pandoras hemmeligheder har set dagens lys.

Pressen skriver: 

»Nye læsere kan fint stige på her, og trofaste fans kan, helt som sædvanlig, føle sig godt underholdt …« ***** – Søndag

»Det er en rigtig Riley-fortælling, der kredser om kærlighed, familierelationer og en hemmelighed, der bliver sværere og sværere at bære på. « ***** – Familie Journal

»… så lækkert, velskrevet og – tro det eller ej – spændende, at man ikke kan rejse sig fra hængekøjen, men er nødt til bare at forsvinde ned i græske olivenlunde, smukke haver og enorm arv. Nyd den.« **** – Femina

»Vidunderlig og storslået roman om familie, kærlighed og sammenhold i et ganske særligt hus …« – Litteratursiden

Kommentar

Et magisk hus. En uforglemmelig sommer.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 09/05-2019
ISBN13 9788763861168
Publisher Cicero
Genre Skønlitteratur
Pages 496
Dimensions 237 × 168 × 43 mm
Weight 841 gram
Language Danish
Original language English
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk