De nærmeste

Lotte Kirkeby Hansen

Price
kr. 184,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Tre søskende mødes i deres barndomshjem efter forældrenes død. De skal opløse hjemmet og dele sorgen over tabet af forældrene. Men som i de fleste familier er der spændinger, hemmeligheder og roller, som hverken er nemme at affinde sig med eller at forlade. Eva, Christian og fortælleren Anna må konfrontere alt dette, hinanden og sig selv og måske gå videre i tilværelsen lidt klogere eller i det mindste forandrede.

Pressen skriver:

»Helt ekstremt bevægende…« ****** - Femina

»Vellykket ... giver sin livsmodne læser noget at tænke over og spejle sig i.« - Weekendavisen (11.01.19)

»I Lotte Kirkebys roman er alt, formuleret med dens egne ord, »forbi næsten før det er begyndt«. Men i ridsen mellem optakt og ophør udsættes læseren for en langsom, sensitiv og livsklog, psykologisk dybdeborende undersøgelse af livet, som vi oplever det, her, ved siden af døden.« - Information (11.01.19)

»Dramaet ligger mellem linjerne i Lotte Kirkebys stilsikre prosa… En smukt skrevet og godt tænkt roman om sorgen over det forgangne, om at leve sammen og leve videre.« ***** - Politiken

»Lotte Kirkeby skriver sig som det naturligste af alt ind i den nye sorgtendens med sin første roman " De nærmeste".« - Kristeligt Dagblad

›› Lotte Kirkebys første roman er en følsom og stilsikker fortalt historie om sorg og ensomhed... Lotte Kirkeby skriver koncentreret og smukt og med tydelig inspiration fra antydningens mestre Ernest Hemingway og Per Petterson. Der står mere mellem linjerne end på dem, og læseren skal selv forbinde de flagrende, løse ender. Alligevel bliver man ramt af Kirkebys prosa.‹‹ *****  -  Frank Sebastian Hansen, Ekstra Bladet (03.02.19)

Comment

.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 5th oplag
Released Danmark, 11/01-2019
ISBN13 9788763860017
Publisher Rosinante
Genre Skønlitteratur
Pages 210
Dimensions 209 × 135 × 22 mm
Weight 357 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Ida Balslev-Olesen