Det lille bageri-bøgerne: Jul i det lille bageri på strandpromenaden

Jenny Colgan

Price
kr. 184,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Skøn afslutning på Jenny Colgans populære serie. Hjemme hos Polly, Huckle og søpapegøjen Neil forbereder de sig på en stille jul, men på Mount Polbearne går tingene sjældent som planlagt, og Polly må kæmpe det bedste, hun har lært, for at holde sammen på alt det, hun holder af.

På den lille ø er beboerne ved at gøre klar til jul. Byens snoede gader er blevet pyntet med festlige dekorationer, familie og venner samles om vinterens traditioner, og Polly bager på livet løs. Hun glæder sig til juleaften, hvor hun kan krybe sammen foran brændeovnen med sin kæreste, Huckle, og et krus varm chokolade.

Men da Pollys bedste veninde, Kerensa, dukker op med en hemmelighed, der truer det liv, Polly og Huckle har bygget op sammen, virker det hele ikke længere så enkelt. Og det bliver endnu mere kompliceret, da en gammel kending fra Pollys fortid pludselig gør indtog i hendes liv igen. Polly står over for store problemer, og selv ikke bagning hjælper på hendes humør. Spørgsmålet er, om hun kan få alting tilbage på sporet, inden det bliver jul?

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 17/10-2019
ISBN13 9788763859332
Publisher Cicero
Genre Skønlitteratur
Pages 304
Dimensions 212 × 145 × 28 mm
Weight 517 gram
Language Danish  
Original language English
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk