Det lille bageri-bøgerne: Sommer i det lille bageri på strandpromenaden

Jenny Colgan

Price
kr. 184,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Ny hjertevarm historie om Polly og hendes bageri, søpapegøjen Neil og resten af beboerne på Mount Polbearne.

Sommeren er kommet til den lille ø, og Polly Waterford kunne ikke være gladere. Hun er nemlig forelsket: i den smukke kystby, der er hendes hjem, i sit bageri på strandpromenaden og ikke mindst i sin kæreste, Huckle.

Men den blide sommerbrise, der fejer gennem byen, bringer ikke kun lykke, turister og travlhed med sig. En fremmed truer med at spolere Pollys forretning, og da Selina, der netop er blevet enke, flytter til øen for at starte på en frisk, sættes Polly i lidt af et dilemma – hun sidder nemlig inde en viden, der kan ødelægge Selinas nye liv.

Polly sigter, ælter og bager på livet løs, men intet kan dæmme op for den storm, der er på vej. Kommer hun til at miste alt det, hun elsker og holder af?

Pressen skriver: 

»Har du læst andre af hendes bøger, vil du også elske denne. Godt selskab til en hyggelig weekend. Og så bliver man lidt lækkersulten af alt det lækre bagværk!«  ***** – Familie Journal

»… en skøn blanding af engelsk romantik, diverse forviklinger, sammenstød, savn og udfordringer. Jenny Colgan er charmerende hjertevarm underholdning …« ***** – Søndag

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 23/05-2019
ISBN13 9788763859325
Publisher Cicero
Genre Skønlitteratur
Pages 400
Dimensions 212 × 145 × 35 mm
Weight 644 gram
Language Danish
Original language English
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk