Du store verden

Mette Holm; Mogens Lykketoft; Uffe Ellemann-Jensen

Price
kr. 242,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Tænksom og varm samtalebog om den voksende modvind, demokratiet og det internationale samarbejde står over for i dag.

Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft har begge siddet med magt og ansvar i Danmark og har siden ungdommen været optaget af verden. På trods af, at de har rødder i hvert deres parti, og på trods af at Ellemann har en fortid ved Forsvarets Efterretningstjeneste og Lykketoft var militærnægter, så er de fuldstændig enige om, at Danmark ikke kan strangulere sig selv ved Kruså. I denne bog tager de bestik af verdens kurs med alt hvad det indebærer af nye magtforskydninger, oprustning, konflikter og klimaforandringer, der sender mennesker på vandring i uset omfang. Grænser lukkes, private økonomier vokser sig stærkere end småstaters BNI og rigmænd og popstjerner sidder med ved internationale forhandlinger. Alt imens internettet og sociale medier baner vejen for hvirvlende påvirkning i et ureguleret cyberspace.

Men selvom verden ser dyster ud, så tror d’herrer på, at udfordringerne kan løses, så deres børnebørn kan overtage en levedygtig klode.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 4th oplag
Released Danmark, 19/10-2018
ISBN13 9788763857871
Publisher Rosinante
Genre Biografier & Erindringer
Pages 368
Dimensions 228 × 151 × 33 mm
Weight 653 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Harvey Macaulay - Imperiet
Artist Christensen Grafisk
Photographer Thomas Howalt Andersen