Amazonas

Steffen Nohr

Price
kr. 338,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Amazonas - året 1939Over regnskovens tætte kroner er et lille fly ved at styrte. Motoren står i flammer, og piloten kæmper for sit liv. I flyet sidder en passager, en mand; med en uvurderlig pakke. Flyet brager gennem trækronerne og forsvinder ned i Amazonas.
En uge senere modtager den fordrukne John Hyde besøg i sin fængselscelle i Puerto Maldonado. En lille by ved kanten til junglen.
Tre udsendinge fra det franske konsulat har brug for hans hjælp: En fransk missionær er meldt savnet i regnskoven og skal hentes ud. For enhver pris!Med udsigt til løsladelse og benådning fra sin fængselsstraf indvilliger John i at lede den livsfarlige redningsaktion.
Sammen med franskmændene begiver han sig mod ét af de mest frygtede og ukendte steder i den peruvianske regnskov. John Hyde er blandt de bedste stifindere og overlevelseseksperter, og han kender junglen, men hans egne indre dæmoner plager ham og gør rejsen ekstra udfordrende.
Og så er der de tre udsendinge som synes at have en skjult agenda …
Snart begynder prøvelserne, og Amazonas kryber ind under huden på gruppen. Alle vegne lurer skovens farer, og snart begynder John at stille spørgsmål ved selve ekspeditionen …
Hvad er det egentlig, de leder efter?Og hvorfor er missionæren så vigtig en brik i redningsmissionen?

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 31/05-2019
ISBN13 9788758834610
Publisher Tellerup A/S
Genre Krimi og Spænding
Dimensions 238 × 162 × 32 mm
Weight 527 gram
Language Danish
Original language Danish
Cover Artist Danielle Finster
Cover Illustrator Danielle Finster