Den neuroaffektive billedbog 2

Marianne Bentzen; Susan Hart

Price
kr. 261,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Den neuroaffektive billedbog 2 giver i tekst og tegninger et overblik over den udvikling af identitet, samarbejdsfærdigheder og gruppetilhør, der finder sted i barndommen og ungdommen. Langt størstedelen af de input, hjernen får, er ubevidste og ordløse, og med illustrationerne håber forfatterne at vække læserens usproglige genkendelse af begreber som fx socialisering og personlighed.

Vi følger barnets udvikling fra de første erfaringer med jævnaldrende i toårsalderen og til ungdommens etablering af gruppeidentitet – og ser på, hvordan tyve års utallige samspil er med til at udvikle den voksnes personlighed og socialisering.

Den neuroaffektive billedbog 2 er en selvstændig fortsættelse af Den neuroaffektive billedbog, der især handlede om de første leveår og om de samspil med omsorgspersonerne, der skal til, for at hjernen og personligheden kan modnes og fungere godt i voksenlivet. Begge bøger henvender sig til blandt andre behandlere, psykologer, psykoterapeuter og pædagoger.

 

Comment

Socialisering og personlighed

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 2nd printing
Released 3/11-2017
ISBN13 9788741267180
Publisher Gyldendal
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Pages 96
Dimensions 278 × 204 × 14 mm
Weight 510 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Louise Perlmutter
Cover Illustrator Kim Hagen Jensen
Illustrator Kim Hagen Jensen
Artist Louise Perlmutter