Alt forsvinder

Irse Kræmer

Price
kr. 131,00
Expected to ship
22-29 workdays

Our customers say:


Also available as:


Når vi rammes af en tragedie, er det nødvendigt med en form for flugt, en forsvarsmekanisme, der kan forhindre os i at blive skingrende vanvittige af sorg. Vi er nødt til i første omgang at fornægte sandheden – det er ren overlevelse. Men flugten er kun ment som en hvilestol, ikke en sovepude.
Susse har været udsat for en tragedie så stor, at hun ikke kan skelne mellem drøm og virkelighed. Fortiden tvinger hende dog til at se nutiden i øjnene.
Følg Susses kamp med at finde tilbage til livet, hendes søgen efter en sandhed og årsag til tragedien. En rejse som blandt andet fører hende til Afrika.

Uddrag: Jeg rejste mig op på albuen og tog pillerne, der lå på bordet. De havde nok sagt, hvad det var for nogle, men jeg huskede det ikke nu.
Håbede bare, det var noget, der kunne få søvnen frem. Jeg kunne ikke leve uden Marcus og pigerne. Men hvorfor var jeg så stadig her og ikke sammen med dem? Smerten ville æde mig op, følte jeg. For mit blik fremførte jeg først Marcus´ ansigt, så Martas og til sidst tonede Mari frem.
En anden angst greb mig. Hvad hvis der kom en dag, hvor jeg ikke kunne få dem frem? Hvad, hvis de blev visket ud af mit indre?

” Alt forsvinder” er Irse Kræmers syvende roman.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 1st edition
Released 20/7-2018
ISBN13 9788740964578
Publisher irse kræmer
Genre Skønlitteratur
Weight (estimated) 250 g
Language Danish  
Original language Danish