Midnatsblå Tanker

Gitte Sparsø

Price
kr. 201,00
Expected to ship
22-29 workdays

Our customers say:Gitte Sparsø, siden 1997 professionel clairvoyant spirituel life & business coach og mentor. Pioneer indenfor spirituel – og intuitiv lederskab i Danmark. Udviklet Alpha Omega Lederudvikling ©, et lederudviklingsprogram med fokus på spirituelt og intuitivt lederskab. Passioneret foredragsholder og underviser med international erfaring. Forfatter og skribent til klummer, inspireret af kærlighed, livsglæde og mod. Nogle af klummerne er nu samlet i bogen ” Midnatsblå Tanker”. Lad dig inspirerer af klummerne, der danner stof til eftertanke…. og tag kun det til dig du kan anvende.

Anmeldelse af ” Midnatsblå Tanker”:

Denne bog med den poetiske titel ” Midnatsblå Tanker” er tiltænkt mennesker, der ønsker vejledende inspiration til hvilken sti eller vej, der skal vælges i livet.

Det er selvfølgelig helt op til den enkelte, hele tiden at have fokus på, ”at det er dit liv, dit ansvar, dine muligheder og dine valg”.

Det er en fin lille og meget inspirerende bog, som vil være oplagt at have med, når en arbejdsplads tilbyder ledelses- eller personlig udviklings-kurser.

Den giver en fin indsigt i, hvad vi som mennesker indeholder.

Anvendes bogen med omtanke, kan den bruges til at træffe de b

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 4th edition
Released 23/10-2019
ISBN13 9788740910995
Publisher Gitte Sparsø
Genre Pb, Div.
Pages 220
Weight (estimated) 252 gram
Language Danish  
Original language Danish