Rosenholm-trilogien bind 1: Roser og violer

Gry Kappel Jensen

Price
kr. 192,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Roser er røde. Violer er blå. Jordbær er søde. Er du mon ligeså?
Det er tidligt om morgenen d. 7. juli, og fire piger fra fire forskellige steder i Danmark er på vej til Rosenholm Kostskole et sted på Sjælland. Alle har de fået en invitation til et informationsmøde på den mystiske skole. Ingen af dem ved, at mødet vil ændre deres liv for evigt …
Da de møder op på skolen, finder pigerne snart ud af, at Rosenholm ikke er et almindeligt gymnasium – det er et sted, der uddanner magikere. En helt ny verden åbner sig for pigerne, der nu skal til at lære deres egne evner at kende, men i løbet af deres første år på skolen vikles de ind i opklaringen af en gammel mordgåde, der truer med at få fatale følger i nutiden.
Roser og violer er første bind i fantasytrilogien Rosenholm – en ny serie til teenagere og y/a-læsere. Den er fyldt med magi, romantik og mystik, og de magiske elementer er bl.a. inspireret af nordisk mytologi, naturmagi og åndemaneri. Som typisk for young adult-romaner er Roser og violer også en coming-of-age-historie, der handler om at finde sig selv, om venskaber og om (forbudt) kærlighed.

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 23/05-2019
ISBN13 9788740654790
Publisher Turbine
Genre Ungdomsbøger
Pages 348
Dimensions 217 × 151 × 31 mm
Weight 482 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Karin Hald

See more

Mere med Gry Kappel Jensen

Hvis du kan lide Gry Kappel Jensen, så måske...

See more

En del af: Populære ungdomsbøger