Jorden rundt med mine strikkepinde

Trine Eger Nielsen

Price
kr. 268,00
Expected to ship
22-29 workdays

Our customers say:Trine har strikket sig vej igennem New Zealand, fortrinsvis på New Zealands Sydø. Det er blevet til denne bog med 12 skønne strikkede modeller samt stemningsfulde billeder og historier fra Trines strikkerejse. De strikkede modeller bærer tydeligt præg af hendes passion for naturmaterialer og gennemført design. Sweatre, huer, halstørklæder og sjaler, alle med udførlige opskrifter og vejledning til garnkøb.

Trine har bevidst valgt, at drømme, glæde og begejstring skal have lov at fylde i livet. Gennem denne dedikation, smitter hun læseren. Bogen er fuld af kærlighed og god energi hvilket gør læsningen til en inspirerende oplevelse.  Og Trines rejse er beviset på at det virker: det kan lykkes at leve sine drømme!

Trine har strikket og designet siden hun var barn og har en uddannelse som håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremme Seminarium. Derudover er hun relationscoach og har gennem undervisning på mange niveauer, formået at skabe en særlig symbiose mellem begge uddannelser til modtagerens bedste.

Trine holder foredrag om sin strikkerejse og om at følge sine drømme suppleret med masser af billeder og strik.

Comment

New Zealand

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition
Released 27/10-2019
ISBN13 9788740448481
Publisher Saxo Publish
Genre Ukendt
Pages 165
Weight (estimated) 216 gram
Language Danish  
Original language Danish