Skyggedanseren

Sara Omar

Price
kr. 242,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Also available as:


Frmesk er holdt op med at tale og spise. Hun tegner voldsomme tegninger og lemlæster sine dukker.  
KURDISTAN, 1994. Bedsteforældrene Gawhar og Darwésh kæmper for at give Frmesk livsglæden tilbage. Gawhar søger tilflugt i sin tro og sender Frmesk til koranundervisning i byens Store Moské, hvor Frmesks onkel Muhammad er imam, uden at ane, hvad der venter hende. Morfaren tager kampen op mod kvindeundertrykkelsen, åbner en hamam kun for kvinder og håber, at det hjertevarme frirum kan bringe lyset tilbage i Frmesks liv.
DANMARK, 2007. Frmesk holder sig for sig selv på universitetet. Selvom hun nødig vil udløse farens vrede, trodser hun ham ved at gå uden tørklæde og skrive kritiske artikler om kvinders rettigheder. Hjemme fører hun hus og passer sine søskende, mens moren tilbringer dagen på sofaen med mellemøstlige tv-serier. Forældrene er skilt, men faren kommer dagligt i hjemmet og fører hårdhændet justits med familien. Ifølge ham er digte skrevet af kvinder vulgære, og da han opdager, at Frmesk i smug skriver digte for at bearbejde sine dybe ar på sjælen, eskalerer volden. Hun ser ingen anden udvej end at søge friheden i endnu et fremmed land.
SKYGGEDANSEREN er en roman om en udsat piges ensomme, indædte kamp for at undslippe barndommens mørke og finde frihed i et nyt liv langt mod nord.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Released 06/12-2019
ISBN13 9788740059243
Publisher Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur
Pages 416
Dimensions 226 × 155 × 38 mm
Weight 711 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Sara Omar

Hvis du kan lide Sara Omar, så måske...

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner

See more

En del af: Bøger: Mest populære

See more

En del af: Skønlitteratur

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger