Nicklas Bendtner - Begge sider

Rune Skyum-Nielsen

Price
kr. 199,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. Han har oplevet stjernestunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som Arsenal og Juventus. Han har også været tæt på at sætte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling.

I denne selvbiografi fortæller Nicklas Bendtner – med en bemærkelsesværdig ærlighed – om sit livs lyse og mørke sider. Om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste. Om hvad penge kan gøre ved folk. Om at være så talentfuld, at man mister jordforbindelsen. Om mirakuløst at overleve en motorvejsulykke, som alligevel skulle få skæbnesvangre konsekvenser. Om balladen i medierne og skandalerne i nattelivet.

Siden midten af nullerne har millioner af danskere haft en holdning til Nicklas Bendtner. Han har været mere beundret, mere forkætret og mere forhånet end stort set alle andre danske helte og skurke i sportens verden. Selv har han i reglen valgt at tie. Indtil nu. Efter halvandet årti – skiftevis på toppen og bunden – er Nicklas Bendtner endelig klar til at fortælle sin historie. Vel at mærke hele historien. Råt for usødet. Uden at skåne nogen som helst. Allermindst sig selv.

Bogen er skrevet i et nært samarbejde med journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen, som blandt andet er kendt for sin anmelderroste livsfortælling om Jakob Ejersbo, Jakob var her. De to har over en årrække bygget en usædvanlig fortrolighed op

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 5th oplag
Released 05/11-2019
ISBN13 9788740054910
Publisher Politikens Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Pages 400
Dimensions 226 × 155 × 31 mm
Weight 702 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Rune Skyum-Nielsen

Hvis du kan lide Rune Skyum-Nielsen, så måske...

See more

En del af: Bøger topliste

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Prisfald Bøger

See more

En del af: Populære biografier & erindringer

See more

En del af: Bøger: Mest populære

See more

En del af: Biografier og Erindringer

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger