Anstalten

Stephen King

Price
kr. 242,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:En sen nattetime i en stille forstad til Minneapolis bryder ukendte gerningsmænd ind i Luke Ellis’ families hus, slår hans forældre ihjel og laster drengen ind i en sort varevogn. Hele operationen tager mindre end to minutter. Luke vågner på Anstalten, i et værelse som ligner hans eget, blot er rummet uden vinduer. Og når han åbner sin dør, er der andre døre; døre til værelser med andre børn som ham, børn med særlige evner inden for telekinese og telepati, som også er endt på Anstalten på samme måde som Luke. Kalisha, Nick, George, Iris, den tiårige Avery Dixon og Luke, alle befinder de sig i Forhuset.

Andre er flyttet til Baghuset, der ifølge Kalisha er som en stor insektfælde: ” Børnene tjekker ind, men de tjekker aldrig ud.” Anstaltens tilsynsførende, Mrs. Sigsby, og resten af personalet har kun ét for øje, nemlig skruppelløst at udvinde børnenes særlige evner. Hvis børnene samarbejder, giver personalet dem mønter til Anstaltens salgsautomater, og hvis de modsætter sig, er straffen brutal.

Flere og flere børn forsvinder til Baghuset, og imens bliver Luke mere og mere desperat for at slippe ud og hente hjælp. Men ingen er nogensinde undsluppet Anstalten.

Kom med til Anstalten, et sted hvor det gode ikke nødvendigvis besejrer ondskaben.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 18/09-2019
ISBN13 9788740054040
Publisher Hr. Ferdinand
Genre Krimi og Spænding
Pages 624
Dimensions 222 × 147 × 42 mm
Weight 823 gram
Language Danish  
Original language English

See more

Mere med Stephen King

Hvis du kan lide Stephen King, så måske...

See more

En del af: Populære krimier og spændingsromaner

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Stephen King - Anstalten

See more

En del af: Krimi og Spænding

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger