Valdemarsro - aftensmad

Ann-Christine Hellerup Brandt

Price
kr. 252,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Valdemarsro - aftensmad er en skøn, brugbar grundbog at have i køkkenet – fuld af inspiration til familiens måltider året rundt til både hverdag og fest.

Valdemarsro er Danmarks største madog livsstilsblog med over 1,6 millioner besøgende hver måned. De velsmagende retter fra Valdemarsro er særligt kendt for at være nemme at gå til, og de er blevet til livretter hos rigtig mange læsere.

Nu har Ann-Christine Hellerup Brandt, der står bag Valdemarsro, lavet den ultimative kogebog fyldt med over 200 skønne opskrifter til aftensmåltidet. Det er mad, som danskerne elsker. Man får alle familiens livretter, lige fra de populære one pot pastaopskrifter til skønne retter fra både det indiske, mellemøstlige og asiatiske køkken samt sidst, men ikke mindst, selvfølgelig også mange gode klassiske danske opskrifter. Derudover er der en samling skønne salater, dressinger, kartoffelretter og saucer i bogen.

Idéen til kogebogen opstod, da Ann-Christine Hellerup Brandt havde et ønske om at lave en bog med alle sine middagsopskrifter samlet et sted. En bog, der giver læseren mulighed for at skabe et rum, hvor man kan være offline, når man laver mad i køkkenet, alene eller sammen med børnene. En bog, som giver et andet overblik samt inspiration, når man kan sidde afslappet i sofaen og bladre i bogen. Måske et lidt paradoksalt ønske fra Danmarks største madblogger, som bruger nettet og alle SoMe-platforme til dagligt i sit professionelle arbejde, men Anne-Christine Hellerup Brandt har også fået mange henvendelser fra sine læsere, som har efterspurgt en kogebog med hendes lækre opskrifter.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 9th oplag
Released 05/09-2019
ISBN13 9788740053388
Publisher Politikens Forlag
Genre Kogebøger
Pages 368
Dimensions 259 × 199 × 35 mm
Weight 1.381 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Ann-Christine Hellerup Brandt

Hvis du kan lide Ann-Christine Hellerup Brandt, så måske...

See more

En del af: Mad og Drikke

See more

En del af: Populære kogebøger