Fremkaldt

Susse Wold

Normal price
kr. 126,00
Price
kr. 99,00
You save
21%
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Susse Wold har selv ført pennen i Fremkaldt, som er et erindringsværk og samtidig en skildring af skuespillerens helt unikke måde at møde verden på. Enhver kender Susse Wold fra store roller på teater og film, og bogen er et glædeligt gensyn med mange forestillinger, hun har spillet og de kulturpersonligheder, hun har mødt.

Fremkaldt er imidlertid andet og mere end et tilbageblik. Det er en fortælling om, hvad og hvem der har formet Susse Wold som menneske, og et nærbillede af de oplevelser, der har krævet ekstra styrke og lærdom, for at hun har kunnet bevæge sig videre i sit liv. 

Bogen handler altså om Susse Wolds liv - i lyst og nød. Om højdepunkterne og de vanskeligste ting. Lys og mørke. Barndom, voksenliv, kærlighed, succes, fiasko, sygdom, venskaber og mærkedage. Hun fortæller om sit arbejde i AIDS-Fondet gennem 23 år, og hun tager læseren med til sydhavsøen Hawaii, som har fået en overvældende betydning i hendes liv, fordi hun dér har mødt flere af sit livs klogeste lærere. 

Bogens titel Fremkaldt har hun valgt, fordi den har flere betydninger. En skuespiller bliver fremkaldt, når en forestilling på teatret er forbi. Et fotografi bliver fremkaldt, så det forvandles fra et negativ til et positiv, og billedet kan ses klart. På samme måde har Susse Wold brugt sit liv til at blive fremkaldt som sig selv.

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 4th edition, 1st oplag
Released 20/11-2018
Original release date 2008
ISBN13 9788740052534
Publisher Politiken
Genre Biografier & Erindringer
Pages 376
Dimensions 235 × 162 × 30 mm
Weight 870 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Susse Wold

Hvis du kan lide Susse Wold, så måske...

See more

En del af: Populære biografier & erindringer

See more

En del af: Juletilbud på biografier