Fine fornemmelser

Julian Fellowes

Price
kr. 201,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Fine fornemmelser er et portræt af 90’ernes engelske overklasse og dem, der vil give deres højre arm for at tilhøre den.

Edith Lavery, en klassisk smuk engelsk blondine med et indladende væsen og en for middelklassen rimelig sikker stil, er en kvinde, der ved, hvad hun vil.

Selv om Edith lever et almindeligt Londonliv med ligegyldige venner og et kedeligt job i et ejendomsmæglerfirma, lykkes det hende at charmere aristokraten Charles Broughton, der er arving til godset Broughton Hall og alene af den grund en efterstræbt ungkarl. Da Charles frier, siger Edith lykkeligt ja.

Men livet blandt engelsk landadel med de mange uskrevne regler, der er beregnet på at afsløre en middelklasseopkomling, er ikke for sarte sjæle, og Broughton Hall regeres enevældigt af Ediths svigermor, den legendariske Lady Uckfield. ’ Googie’, som hun kaldes i inderkredsen, bliver hurtigt klar over, at det ikke så meget er Charles, som det er grevindetitlen, der interesserer Edith, og så er magtspillet mellem de to kvinder i gang.

Fine fornemmelser er en moderne Jane Austen-historie. Den leverer, som også hun gjorde i sine romaner, et røntgenbillede af sin tid og en ætsende skarp hudfletning af den engelske overklasse – og af dem, der vil give deres højre arm for at tilhøre den.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 03/09-2019
ISBN13 9788740050066
Publisher Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur
Pages 368
Dimensions 227 × 160 × 37 mm
Weight 603 gram
Language Danish  
Original language English

See more

Mere med Julian Fellowes

Hvis du kan lide Julian Fellowes, så måske...

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER