Livsopgaver

Svend Brinkmann og Katrine Marie Guldager

Price
kr. 179,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Hvad er vores opgaver som menneske i den verden, vi lever i, i livet som sådan, over for andre og os selv? Det diskuterer to af vores fremmeste menneskekendere i denne tankevækkende bog.

Bogen er et møde mellem forfatter Katrine Marie Guldager og professor Svend Brinkmann og en samling af deres klummer ’ Moderne mennesker’ i Politiken. Siden 2017 har de på skift skrevet om det, der lå dem på sinde. Efterhånden opstod tanken om, at der måske i samlingen af de enkeltstående klummer lå nogle universelle budskaber. De udpegede seks ting i livet, som ingen af os kan undlade at forholde os til. Livsopgaver, kalder de det. Derpå tjekkede de ind på et hotel i København for i et døgn at tale om dem.

Livsopgaverne er: Vi skal elske, vi skal arbejde, vi skal stifte familie, vi skal udvikle os, vi skal indgå i en samtid, og vi skal dø.

Forskellene på de to, forfatteren og psykologen, er tydelige i både samtaler og klummer, men sammen har de blik for både det nære og fjerne, det konkrete og abstrakte, det store og små. Begge henter inspiration i litteraturen og hos historiens store tænkere, og de er ikke bange for at udfordre sig selv og hinanden, når de forsøger at finde frem til, hvad vi skal med livet.

Læs med, når de taler om blandt andet kærlighed, arbejdsliv og døden.

Comment

Samtaler og klummer om det moderne mennesker

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 08/10-2019
ISBN13 9788740047554
Publisher Politikens Forlag
Genre Politik, Debat
Pages 344
Dimensions 227 × 153 × 31 mm
Weight 709 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

En del af: Samfund og Debat

See more

En del af: Bøger topliste

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Bøger: Mest populære

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger