Stærk, let og mæt

Anne Hjernøe

Price
kr. 168
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Slut med mellemmåltider! Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter et tv-program fik hun en storm af henvendelser fra folk, der gerne ville vide, hvordan hun havde gjort, og om hun havde nogen gode råd. Derfor har hun skrevet denne bog. 


Mange af os går i årevis og leder efter det lille trick, der vil få os til at tabe de overskydende kilo, vi så gerne vil af med. Det lille trick, som ingen har tænkt på før. Det der gør, at vi uden at ændre på vores dejlige, magelige liv pludselig opdager, at kiloene rasler af. Men er der et trick, eller er det bare hårdt arbejde, der skal til?

 
Ja til begge dele. Her i bogen fortæller Anne Hjernøe, hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der kickstartede et vægttabsforløb. Hvad der skete, og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder erkendelsen af, at mellemmåltider er en af de store skurke. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke været vægten alene. Hun ville gerne have en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Også disse erfaringer deler hun ud af. 


Anne kombinerer i bogen en 14-dages kostplan med 50 nye, sunde og superlækre opskrifter, et træningsprogram og en masse praktiske tips og tricks fra en, der har været der selv. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 2nd printing
Released Danmark, 6/5-2019
ISBN13 9788740046526
Publisher Politikens Forlag
Genre Kogebøger
Pages 216
Dimensions 250 × 185 × 22 mm
Weight 750 g
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Anne Hjernøe

Hvis du kan lide Anne Hjernøe, så måske...

See more

En del af: Populære kogebøger

See more

En del af: Bedst Sælgende Bøger

See more

En del af: Anne Hjernøe - Ligevægt