Idioten

Elif Batuman

Price
kr. 242,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:"Mesterligt sjov debut ... Intelligent, men aldrig prætentiøs." - Vanity Fair
Året er 1995. Selin er lige begyndt på Harvard, og verden ligger åben. Hun flytter ind på campus, skriver sig op til undervisning i emner, hun aldrig har hørt om, og bliver venner med den  karismatiske og verdenskloge Svetlana. Nærmest ved et tilfælde påbegynder hun en korrespondance med Ivan, en lidt ældre matematikstuderende fra Ungarn, og snart lever de mere gennem e-mails end i virkeligheden. Spørgsmålet er, hvor længe de kan udholde distancen.
Ved skoleårets udgang tager både Selin til Ivan til Europa. Selins europæiske sommer minder ikke om noget andet, hun nogensinde har oplevet eller hørt om, og den bliver afgørende for hendes forståelse af sit gryende voksenliv. 
Idioten er en fortælling om en ung, spirende forfatters vej ud i verden og videre ind i sig selv. En skildring af forelskelsens berusende forvirring og af de første skridt på vejen mod at finde sig selv og nærme sig sit kald. 
"Batumans roman er hylende morsom ... Raffineret, overraskende og oplysende." - New York Review of Books
"Vidunderlig debut." - Publishers Weekly
"Idioten er fantastisk." - Slate
Elif Batuman er forfatter og har en ph.d. i litteraturvidenskab fra Stanford. Hendes essaysamling De besatte udkommer på dansk i 2019. Hun er fast skribent for The New Yorker.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 07/02-2019
ISBN13 9788740044652
Publisher Hr. Ferdinand
Genre Skønlitteratur
Pages 448
Dimensions 225 × 156 × 45 mm
Weight 694 gram
Language Danish  
Original language English