Journal 64

Jussi Adler-Olsen

Price
kr. 99,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Misbrug, tvang og svigt var hverdagskost på den lille ø, hvortil danske kvinder blev deporteret og overladt til deres oppasseres forgodtbefindende.
Da Rita Nielsen betrådte øen første gang, kunne ingen vide, at hun ville blive impliceret i et drama, der 55 år senere skulle føre til Afdeling Q’s hidtil mest komplicerede sag.
Et overfald på Vesterbro får Carl Mørcks assistent Rose til at se nærmere på den henlagte politirapport om en luders sporløse forsvinden. Rose presser Carl og Assad til at genåbne sagen, og snart går det op for dem, at den blot er en lille flig af noget større, som handler om overgreb af den allergroveste slags. Overgreb, der havde deres udspring for mere end et halvt århundrede siden, men som tilsyneladende stadig finder sted.
Opklaringen tærer på Carl, ikke mindst fordi Assads engagement i sagen bliver livsfarligt. Og da Carl tror, han ved, hvordan tingene hænger sammen, melder en ny og koldblodig spiller sig på banen.
Journal 64 er fjerde bind i Jussi Adler-Olsens populære serie om Afdeling Q. Bogen blev i 2011 hædret med De Gyldne Laurbær.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 14th edition, 2nd oplag
Released 11/10-2018
Original release date 2010
ISBN13 9788740042757
Publisher Politikens Forlag
Genre Krimi og Spænding
Pages 476
Dimensions 220 × 145 × 28 mm
Weight 546 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Jussi Adler-Olsen

Hvis du kan lide Jussi Adler-Olsen, så måske...

See more

En del af: Krimier til max 99,-/stk.

See more

En del af: Krimikampagne - stort udvalg til under 100 kr./stk.