Sidste tog til London

Meg Waite Clayton

Price
$ 27.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Med udgangspunkt i to familiers barske skæbne i 30’ernes Wien beretter Clayton om et grusomt kapitel i Europas historie – og en kvindes heltemodige indsats for at redde så mange liv som muligt fra nazisternes favntag. Romanen er baseret på virkelige hændelser og er en uafrystelig og gribende beretning.  

Clayton levendegør på mesterlig vis tilværelsen i Wien i årene op til Hitlers overtagelse af magten i Østrig, skiftet fra en ubekymret overklassetilværelse til kaos og forfølgelse og ikke mindst den desperation, der opstår, efterhånden som de øvrige europæiske lande ét efter ét lukker grænsen for de mange flygtninge, der forsøger at flygte fra naziregimet. Men med sit eget liv som indsats redder Truus Weijsmullers tusindvis af børns liv, og hun tjener som både forbillede og inspiration til eftertiden. 

Sidste tog til London er en rørende og barsk, men også livsbekræftende roman om en kvinde, som satte livet på spil for at redde børn fra nazisternes udryddelseslejre og bringe dem i sikkerhed i Storbritannien. 

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 2nd printing
Released 18/3-2020
ISBN13 9788712059172
Publisher Gads Forlag
Genre Skønlitteratur
Pages 466
Dimensions 232 × 164 × 43 mm
Weight 881 g
Language Danish  
Original language English