Ravn thriller: Afsporet (Ravn-serien nr. 1)

Michael Katz Krefeld

Price
$ 5.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe - en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted.

I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer.

Ny spændingsserie om den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, der som privatopdager hyres til at finde forsvundne personer.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 8th edition, 1st printing
Released 17/6-2020
ISBN13 9788711987971
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Pages 328
Dimensions 220 × 146 × 24 mm
Weight 432 g
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Michael Katz Krefeld

Hvis du kan lide Michael Katz Krefeld, så måske...

See more

En del af: Populære krimier og spændingsromaner

See more

En del af: Krimi og Spænding

See more

En del af: Krimier til max 99,-/stk.

See more

En del af: Bøger til under 100 kr