Anne, Sanne og Lis

Jan Eriksen

Price
kr. 252,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:For 38 år siden bragede Anne Linnet Band ind på den danske musikscene og blev i folkemunde udødeliggjort som Anne, Sanne og Lis. Med efternavnene Linnet, Salomonsen og Sørensen skabte de sammen en række hits som "Det er ikke det, du siger" og "Måne, sol og stjerner", som de i de følgende år turnerede landet tyndt med.

ANNE, SANNE OG LIS er historien om en trio, der blev pionerer for generationer af stærke kvinder og revolutionerede dansk pop og rock. Det er samtidig fortællingen om tre store personligheder, hvis private historier med op- og nedture er en markant del af dansk rocks udvikling fra nichemusik til populærkulturelt forsidestof og millioner af solgte plader.

Trioen gik hver til sit efter blot et par år sammen, og ANNE, SANNE OG LIS fortæller også historien om de strålende solokarrierer, de hver især siden skabte, og frem til i dag, hvor de igen står på scenen sammen hen over sommeren 2019.

Bogen, der er rigt illustreret, er skrevet af den rutinerede musikskribent Jan Eriksen, der har skrevet om og interviewet Anne, Sanne og Lise mange gange hen over de seneste 30 år.  

Kommentar

Historien om en dansk musikrevolution

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released Danmark, 26/04-2019
ISBN13 9788711911679
Publisher Storyhouse
Genre Biografier & Erindringer
Pages 296
Dimensions 235 × 160 × 30 mm
Weight 668 gram
Language Danish  
Original language Danish