Enzo Ferrari - Manden, bilerne og løbene

Brock Yates

Price
kr. 294,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Enzo Ferrari var det 20. århundredes suverænt mest magtfulde mand inden for motorsporten. Han skabte stribevis af vidunderlige og succesfulde racerbiler, der igennem årtier har tiltrukket millioner af passionerede fans verden over. Denne biografi kommer helt tæt på mennesket Enzo Ferrari og afslører en viljestærk, barsk og kompleks personlighed, der også privat var præget af store udfordringer. Et menneske, der for alt i verden ville nå sine mål, og som helt frem til sin død i 1988 gik forrest for at sikre sin stejlende hingst mest mulig succes.

Den karismatiske Enzo Ferrari er i centrum, men bogen handler også om de store løb, som nogle gange endte i regulære blodbad, om konkurrencen mellem de allerførste racerbiler og om de politiske aspekter af motorsport op gennem det 20. århundrede.

Denne nye udgave af Brock Yates? biografi om Enzo Ferrari er forsynet med nyt forord og efterskrift af forfatterens datter, Stacy Bradley, hvor hun beskriver virksomhedens udvikling efter grundlæggerens død.

Brock Yates(1933-2016) amerikansk journalist og forfatter. Var gennem mange år redaktionschef for det amerikanske bilmagasin Car and Driver og har udgivet flere bestsellere om biler og motorsport.  

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 03/09-2018
ISBN13 9788711558409
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Biografier & Erindringer
Pages 592
Dimensions 241 × 176 × 46 mm
Weight 1.392 gram
Language Danish  
Original language English