Ravn thriller: Sekten (Ravn-serien nr. 3)

Michael Katz Krefeld

Price
kr. 100,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:En mordbrand viser sig at have forbindelse til både en mystisk sekt og til de højeste kredse i det danske erhvervsliv, da Ravn får en tilsyneladende banal sag: Han hyres af den velhavende direktør Ferdinand Mesmer, som er ekspert i ledelsesstrategi, til at finde Mesmers forsvundne søn Jakob, der for 10 år siden grundlagde den nu skandaleramte sekt "Guds udvalgte".

Da det viser sig, at Ferdinand Mesmer allerede tidligere har haft en privat efterforsker på sagen men som er forsvundet, indser Ravn, at det ikke bare er en banal sag om en savnet søn, men at der er langt mere på spil. Han lokaliserer Jakob og hans sidste disciple på et afsondret landsted på Lolland. Et sted som er tættere på helvedet end det paradis Jakob ellers har stillet sin menighed i udsigt. Ravns efterforskning fører ham dybt ind bag murene hos sekten, og langsomt afdækkes en både frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid.

En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle.

?Sekten? er tredje bind i Michael Katz Krefelds serie om privatopdageren Ravn, som bor på en båd i Christianshavns kanal. De to første bind i Ravn-serien er ?Afsporet? og ?Savnet?.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition, 5th oplag
Released Danmark, 01/04-2017
ISBN13 9788711538494
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Pb, Krimi og Spænding
Pages 400
Dimensions 225 × 148 × 30 mm
Weight 480 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Michael Katz Krefeld

Hvis du kan lide Michael Katz Krefeld, så måske...

See more

En del af: Michael Katz Krefeld - Skytsengel (Ravn 6)