Sværdsang (SAKS 4)

Bernard Cornwell

Price
kr. 115,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Sværdsang fortsætter beretningen om den saksiske kriger Uthred. Den udspiller sig fem år senere end Nordens Herrer. Det er år 885, og der er fred i England. Landet er delt i to: det danske rige mod nord og det saksiske rige Wessex mod syd. Uthred har slået sig ned; han har kone, børn og har fra Alfred fået til opgave at holde grænsen mod Themsen. Men noget ulmer - vikingerne er kommet tilbage for at besætte London. Deres mål er at erobre Wessex, og til dette skal de bruge Uthreds hjælp. Alfred har en anden plan: vikingerne skal drives ud af London. Det er en farlig tid, og Uthred må beslutte, hvor meget hans ed binder ham til kongen.

Sværdsang giver et meget velfortalt billede af de danske vikingers erobringer i 800-tallets England. Bernard Cornwell er af Washington Post blevet kaldt en af nutidens største forfattere af historiske romaner. Da bind 1 i serien udkom i USA lå den på New York Times Bestsellerliste i fem uger.

Sværdsang er bind 4 i serien om Saksernes fortællinger: 1: Det sidste kongerige, 2: Den danske rytter, 3: Nordens herrer, 4: Sværdsang, 5: Det brændende land

"Det er en af den slags bøger, man flyver igennem [...] for straks at læse den én gang til, langsomt."
- Anne Knudsen, Weekendavisen

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 3rd edition, 4th oplag
Specielt cover Paperback
Released 15/03-2012
ISBN13 9788711408247
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur
Pages 352
Dimensions 220 × 145 × 25 mm
Weight 406 gram
Language Danish  
Original language Danish