Min kamp 4

Karl Ove Knausgård

Price
kr. 230,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:I det selvbiografiske romanværk MIN KAMP beskriver forfatteren Karl Ove Knausgård sin kamp for at komme overens med livet, sig selv, sine litterære ambitioner og de mennesker, han har omkring sig.

Efter tre år i gymnasiet i Kristiansand rejser Karl Ove 18 år gammel til Nordnorge, hvor han har fået job som lærervikar. Hans forældre er blevet skilt, hans bror Yngve er flyttet for længe siden, og Karl Ove skal ud i verden og være en ung mand. I det nordlige møder han elever og kolleger, som bringer ham i situationer, han aldrig før har befundet sig i.

MIN KAMP 4 skildrer en ung mands uforfærdede følelse af storhed og selvpåført ydmygelse, oprigtigheden, ærligheden, naiviteten og umodenheden i én stor og uforløst blanding. Som i de første tre bøger stilles der skarpt - helt skarpt - på de bitte små ting i menneskelivet.

MIN KAMP er Karl Ove Knausgårds tredje roman, og den består af seks bind. Værket har vakt stor opmærksomhed i hjemlandet og har udløst en debat om, hvor tæt på man kan gå i beskrivelsen af hverdagen og de mennesker, der befolker den.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition, 6th oplag
Specielt cover Paperback
Released 08/11-2012
ISBN13 9788711399934
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur
Pages 544
Dimensions 221 × 145 × 35 mm
Weight 713 gram
Language Danish  
Original language Norwegian